Toyota-Sienta-Mobile-Truck-023-1_BM

Berminat untuk melihat Toyota Sienta dengan lebih dekat? Bermula hujung minggu ini hingga pelancaran rasminya minggu hadapan, UMW Toyota akan membawa keluar MPV ini dan merancang pelbagai aktiviti antara 13 hingga 25 Ogos ini. Hari ini (13 Ogos), Trak Mudah Alih Sienta akan berada di Sunway Giza, dan esok (14 Ogos) trak ini akan dibawa ke Pintu Masuk Timur Setia City.

Roadshow mudah alih ini akan membawa dan mempamerkan sepenuhnya MPV berkenaan, dengan informasi tambahan serta memberikan peluang kepada orang ramai untuk menerima kupon pandu uji, yang akan memberikan keutamaan kepada anda untuk memandu uji model ini di bilik pameran Toyota setelah ia dilancarkan. Anda boleh rujuk jadual penuh di bawah.

Trak Mudah Alih Sienta ini akan bergerak ke lokasi terpilih sekitar Kuala Lumpur, Shah Alam, Putrajaya, Cyberjaya dan Petaling Jaya. Di setiap lokasi, pengunjung boleh mengambil bahagian dalam peraduan “Catch The Sienta Photo Contest” untuk memenangi voucer membeli-belah. Pada hujung minggu, Fun Truck ini turut menyediakan Zon Ria Kanak-kanak serta memberikan gula-gula kapas dan popcorn secara percuma.

Tempahan untuk Toyota Sienta sudah pun dibuka, dan ia bakal dijual pada harga RM92,900 untuk varian asas 1.5G, manakala varian tertinggi 1.5V akan dijual pada harga RM99,900. Jika anda sedang dalam membuat keputusan untuk membeli MPV tujuh-tempat duduk baharu, singgah dahulu di roadshow Trak Mudah Alih Sienta ini untuk melihat sendiri rupa paras MPV yang agak funky berkenaan.