new-givi-ambassador3

Anita Yusof adalah seorang pensyarah dan guru yang sentiasa gemarkan cabaran. Setelah puas mengembara serata dunia menggunakan pengangkutan awam, beliau meningkatkan lagi cabaran dengan memilih motosikal sebagai pengangkutan utama.

September lalu, Anita pulang dari pengembaraan bermotosikal terbesar secara solo yang pernah beliau lakukan, mengelilingi dunia sejauh lebih 65,000km, merentasi 4 benua dan 40 negara. Untuk itu, GIVI menganggap Anita sebagai seorang yang berhati waja dan kental.

Sepanjang perjalanan itu juga GIVI sentiasa memberi sokongan kepada Anita termasuk menyediakan motosikal beliau dengan aksesori yang diperlukan. Apabila pulang daripada pengembaraan getir ini, selain Anita sendiri, barangan GIVI itu juga terbukti tahan.

Dengan pengalaman luas seperti itu, Givi akhirnya melantik Anita sebagai duta jenama barangan GIVI. Menurut Pengarah Operasi Antarabangsa GIVI, Joseph Perucca, Anita memberi maklum balas yang sangat berguna untuk penambahbaikan barangan GIVI dan beliau merupakan testimoni yang terbaik.