Mungkin ramai yang sudah tidak sabar untuk menonton filem terbaru turutan daripada Fast and Furious yang kelapan, dinamakan sebagai Fate of the Furious. Filem itu hanya akan berada di pawagam pada bulan April, tetapi untuk masa ini anda boleh melihat terlebih dahulu video trailer singkat yang disiarkan.

Jalan cerita filem terbaru ini sedikit berlainan, di mana watak Dominic Toretto yang dilakonkan oleh Vin Diesel sudah mengkhianati ‘keluarga’ asal dan kini bekerjasama dengan watak jahat utama, Cipher yang dilakonkan oleh Charlize Teron.

Kelebihan Cipher adalah dia berpengetahuan tinggi dalam bidang teknologi dan boleh memintas (hack) sistem pintar setiap kereta dan itu digunakan sebagai senjata untuk menentang watak lain.

Video ini pastinya meningkatkan lagi rasa teruja penggemar filem Fast and Furious, dan ia hanya akan berada di pawagam 14 April 2017. Selepas itu, dua lagi filem turutan Fast and Furious akan dikeluarkan iaitu pada 19 April 2019 dan yang kesepuluh (mungkin juga yang terakhir) pada 2 April 2021.