Syarikat pengubahsuai kenderaan yang beroperasi di California, iaitu Rezvani memang terkenal dengan penghasilan jentera sports seperti Beast Alpha dan Beast X. Kini, syarikat itu telah menambah sebuah 4×4 dalam barisan model yang ditawarkan, dikenali sebagai Tank.

Dibina untuk mengharungi sebarang cabaran, Rezvani Tank dikuasakan oleh enjin 6.4 L V8 berkuasa 500 hp, dengan sistem pacuan empat roda On Demand. Seperti yang boleh dilihat, kenderaan ini duduk tinggi hasil penggunaan sistem suspensi offroad terbaik dan rim offroad GRID.

Daripada penampilannya sahaja boleh dilihat Rezvani Tank adalah sebuah kenderaan yang serius, tetapi jika pengguna mahukan lebih lagi, mereka boleh memilih tambahan perisai perlindungan balistik, sekaligus menjadikan ia kebal untuk berhadapan tembakan.

Kelengkapan standard lain yang dipasang pada Rezvani Tank adalah termasuk pintu kuasa elektrik bukaan jenis suicide, tempat duduk yang mengutamakan keselesaan, lampu LED intensiti tinggi di atas bumbung, sistem penglihatan malam dan termal, serta paparan informasi head-up display.

Rezvani meletakkan harga Tank bermula pada USD178,00 (RM752,050) sekaligus meletakkan ia sebagai kenderaan kedua termahal yang ditawarkan oleh syarikat, selepas model Beast X yang berharga USD270,000 (RM1.14 juta).