Bermula 1 Oktober, hingga 31 Disember ini, UMW Toyota Motor Sdn Bhd (UMWT) menawarkan peluang kepada pelanggannya untuk memenangi hadiah yang bernilai sehingga RM1 juta melalui promosi ‘Bonanza RM1,000,000 Toyota’. Antara hadiah yang akan diberikan adalah termasuk tiga unit Toyota Camry Hybrid 2.5 sebagai hadiah utama dan 100 unit telefon pintar yang harganya RM5,000 sebuah.

Pada masa sama, promosi untuk bulan Oktober masih diteruskan, di mana orang ramai boleh menikmati pelbagai tawaran termasuk rebat sehingga RM7,000, aksesori Toyota bernilai sehingga RM5,790 dan servis berkala percuma sehingga tiga tahun, bergantung kepada model yang dibeli.

Bagi pelanggan yang memerlukan pelan pembiayaan pula, mereka boleh melihat kepada tawaran servis Toyota Capital seperti Toyota 2-Tier Plan yang menawarkan bayaran bulanan lebih rendah untuk graduan, dan pelan pembiayaan Toyota Drive, yang membolehkan pelanggan jimat lebih lagi.

Jika mahu melihat lebih dekat semua model ini, anda boleh terus ke pusat pameran Toyota, di mana ia akan mengadakan sesi hujung minggu istimewa dengan pelbagai aktiviti pada 6 dan 7 Oktober di Kelantan dan Terengganu, dan 7 dan 8 Oktober ini di semua pusat pameran lain seluruh Malaysia. Setiap model Toyota datang dengan jaminan lima tahun tanpa had batuan, kecual Hilux, dengan had paling tinggi 150,000 km.