Klik untuk besarkan

Sempena bulan Ramadan yang bakal tiba pada pertengahan bulan ini, UMW Toyota Motor (UMWT) dan semua rangkaian pengedar sahnya akan mengadakan kempen “Jalan Cerita—Ramadan Bersama Toyota”. Menerusi kempen ini para pelanggan bakal ditawarkan nilai istimewa termasuk “Duit Raya” bernilai RM500 (bagi model-model terpilih).

Selain itu, pelanggan juga diberi rebat tunai sehingga RM3,500 serta tawaran menarik yang lain seperti baucar perkhidmatan percuma atau aksesori pakej percuma yang memberikan nilai terbaik untuk pembelian mereka. Walau bagaimana pun, ia tertakluk kepada model dan varian yang terpilih. Tawaran ini adalah sah sehingga 31 Mei 2018.

Menurut UMWT, bagi pelanggan yang memerlukan bantuan pembiayaan juga boleh mempertimbangkan perkhidmatan Toyota Capital seperti Toyota “2-Tier Plan” yang menawarkan bayaran ansuran bulanan lebih rendah bagi graduan, serta pelan pembiayaan “Toyota Drive”, yang pertama seumpananya disediakan yang membolehkan pelanggan jimat lebih banyak.

Bagi kesenangan pemilik, semua model Toyota didatangkan dengan jaminan lima-tahun tanpa had perbatuan (kecuali Toyota Hilux, dengan maksimum perbatuan 150,000km). Untuk meningkatkan nilai Toyota para pelanggan , waranti boleh dipindah milik kepada pemilik seterusnya tertakluk kepada terma dan syarat.

Untuk mengetahui lebih lanjut berkaitan tawaran menarik ini, sila berkunjung ke mana-mana bilik pameran Toyota serta jangan lepaskan peluang untuk memandu uji model-model yang disediakan. Layari juga toyota.com.my untuk perincian selebihnya.