Tak sampai beberapa hari saja lagi kita akan sambut Hari Raya Aidilfitri. Dan, dalam musim perayaan seperti ini, banyak promosi kenderaan yang ditawarkan. Apa pun, sukar nak lawan tawaran berganda yang diberikan oleh Ford Malaysia ini; beli satu model kenderaan keluaran mereka, dan anda berpeluang untuk dapat sebuah lagi kereta secara PERCUMA!

Promosi “Triple Celebration” oleh Ford ini dimulakan dengan penawaran kadar 0% GST bagi semua modelnya. Untuk itu, trak pikap Ford Ranger kini RM8,000 lebih murah, Fiesta pula RM5,000 lebih rendah dan model ikonik, Mustang akan menikmati potongan sampai RM32,000.

Tambah menarik, sehingga akhir Jun nanti, pelanggan yang membeli Ranger Wildtrak akan menikmati pakej servis percuma bagi tempoh dua tahun atau 40,000 km. Kalau beli Ranger biasa pula, anda akan berpeluang untuk memenangi sebuah Ford Fiesta 1.5L Sport.

Tawaran paling menarik tentulah bagi mereka yang berhasrat untuk membeli sebuah Mustang; anda akan dapat sebuah Fiesta 1.5L Sport secara percuma dengan setiap pembelian model berkenaan. Ini promosi beli satu dapat satu yang biasa kita dengar, tetapi untuk beli kereta dan ditawarkan dengan promosi sebegini, itu sangat jarang berlaku.

Layari laman web rasmi Ford Malaysia untuk tahu lebih lanjut. Jangan lupa juga untuk tonton video ini. Selamat Hari Raya Aidilfitri!