Kalau anda biasa dengan budaya ubahsuai dari Jepun, tentu kenal dengan Liberty Walk atau dikenali juga dengan nama LB Performance yang gemar menghasilkan kit-kit badan lebar untuk kereta-kereta eksotik. Namun kali ini hasil dari LB ini ada lain sikit – mereka menghasilkan kit untuk K-roadster, Daihatsu Copen bagi menjadikannya sebuah replika Nissan GT-R R35 bersaiz comel!

‘Bintang utama’ pada kit ini tentulah pada bampar hadapannya. Untuk pengetahuan anda, bampar tersebut memang dihasilkan menggunakan bampar GT-R sebenar dimana LB Performance telah memotong bagi mengecilkannya dan dimuatkan pada muka Copen berkenaan.

Kit ini turut menyerlah rekaan signatur Liberty Walk iaitu overfender untuk keempat-empat sudut bagi menampakkan Copen GT-R ini lebih lebar, bampar belakang dengan rekaan agresif bersama diffuser yang turut menempatkan ruang tip ekzos lebih besar, dan tidak ketinggalan sayap GT bersaiz besar pada but belakang.

Walau bagaimanapun, tiada kit prestasi untuk sistem mekanikal diumumkan. Di Jepun, Daihatsu Copen dijana enjin 658 cc bagi memenuhi syarat penghasilan K-Car, menghasilkan kuasa 63 hp/92 Nm. Enjin tersebut hadir dengan pilihan kotak gear sama ada manual lima kelajuan bersama LSD atau automatik CVT. Copen mungkin nampak seperti roadster sebenar, namun ia sebenarnya sebuah model pacuan roda hadapan.