Anda dahagakan pengalaman yang mengujakan? Jika ya, Mercedes-Benz ada sesuatu yang ingin ditawarkan kepada anda. Selain dapat melihat sendiri pengenalan barisan SUV terbaru Mercedes-Benz, bagaimana jika terdapat pelbagai acara dan aktiviti menarik, serta persembahan konsert dari bintang ternama antarabangsa? Jika semua ini memenuhi keinginan anda, jangan lepaskan peluang untuk hadir ke Festival Hungry for Adventure yang akan diadakan hujung minggu hadapan.

Bakal berlangsung dari 22 hingga 24 Mac nanti bertempat di Depot Sentul, acara ini memberikan anda peluang untuk mendekati Mercedes-Benz GLC 300 Coupe, serta turut akan menampilkan pra-tonton bagi model GLE 450. Anda juga berpeluang untuk memandu uji model-model Mercedes-Benz yang lain di sana.

Bagi mereka yang inginkan lebih aksi, cabaran kayuhan maya oleh Cycology, serta beberapa aktiviti lasak lain seperti bungee jumping, flying fox dan panjat tebing turut akan berlangsung. Keriangan untuk Kanak-kanak juga tidak dilupakan, kerana mereka mempunyai sudut permainan dengan taman pemanduan mini sendiri. Tidak ketinggalan, barisan trak makanan yang menawarkan kepelbagaian untuk memenuhi selera anda.

Bukan itu saja. Akan turut berlangsung ialah konsert Hungry for Adventure pada 23 Mac, bermula enam petang, dengan musik dari Craig David yang turut menampilkan TS5, BATE, MC VIBE, CZA dan Electronic Theatrical Music. Tidak lupa juga, akan diadakan pertandingan DJ. Hanya terbuka kepada jemputan, sekiranya anda ingin menyaksikan konsert berkenaan, anda masih berpeluang untuk memenangi pas masuk dengan menyertai peraduan gambar di Instagram.

Anda hanya perlu menaikkan gambar sendiri mengikut tema “Force of Nature”, dan gunakan hashtag #ForcesofNature, #HungryForAdventure dan #MBMYPhoto serta maklumkan sekali Mercedes-Benz Malaysia (@mercedesbenzmalaysia). Peraduan ini berakhir 18 Mac nanti.

Selain itu, anda juga boleh hadir ke Festival Hungry for Adventure pada 22 dan 23 Mac ini dan pandu uji mana-mana model Mercedes-Benz di sana untuk menerima pas percuma bagi menyaksikan konsert berkenaan. Pas ini akan diberikan kepada mereka yang datang dahulu, dengan jumlah terhad yang akan diedarkan setiap hari. Jadi, jangan ketinggalan!

Tunggu apa lagi? Mari semua hadir ke Festival Hungry for Adventure Mercedes-Benz dari 22 hingga 24 Mac 2019 bermula dari 10 pagi hingga 7 malam di Depot Sentul, Sentul Barat dan menjadi sebahagian daripada acara yang menjanjikan keseronokan ini. Untuk maklumat lanjut, layari laman Facebook acara.