UMW Toyota Motor (UMWT) telah pun melancarkan pusat 2S (servis dan alat ganti) baharu yang telah pun beroperasi di Taman Petaling Utama. Dikendalikan oleh Laser Motor Sdn Bhd., pusat 2S ini pastinya menjadi tumpuan para pemilik kenderaan Toyota di kawasan sekitar Petaling Jaya, Puchong dan Kinrara.

Presiden UMW Toyota Motor Sdn Bhd, Ravindran K. berkata, “Kami memuji inisiatif Laser Motor Group yang meningkatkan kemudahan mereka dalam rangkaian Toyota di Malaysia. Dengan lebih banyak cawangan di lokasi strategik, para pelanggan tidak perlu pergi jauh untuk mendapatkan perkhidmatan selepas jualan yang berkualiti.”

Pusat 2S baharu ini juga dilengkapi dengan lounge pelanggan yang serba selesa di samping perkhidmatan wifi secara percuma, serta ruang permainan untuk kanak-kanak.

Terletak di No.30E, Jalan PJS 1/46, PJS 1, Taman Petaling Utama, Petaling Jaya, pusat 2S ini juga dilengkapi dengan 14 petak penyelenggaraan dan 13 juruteknik terlatih untuk menyelenggara kenderaan Toyota. Ia dibuka setiap Isnin hingga Jumaat dari jam 8 pagi hingga 5.30 petang (kecuali cuti umum).