NZ Wheels Setapak Autohaus kini menjadi cawangan keempat sebagai pusat seumpamanya dengan kemudahan 2S (servis dan alat ganti) yang kini telah mula beroperasi secara rasmi. Antara lain, ia dilengkapi dengan peralatan diagnostik yang diluluskan oleh Mercedes-Benz, serta dikendalikan oleh petugas bertauliah yang menerima latihan khas daripada jenama itu.

Autohaus berkenaan tampil dengan konsep Mercedes-Benz Presentation System II (MPS II), merangkumi keluasan kawasan seluas 14,000 kaki persegi, dengan binaan bangunan seluas 9,200 kaki persegi. Ia memuatkan lima ruangan servis serta satu ruang untuk jajaran roda – pusat ini mampu melakukan servis sehingga 250 buah kenderaan dalam sebulan.

Keseluruhannya terdapat 10 petugas terlatih dalam bidang teknikal, servis serta alat ganti yang akan bertanggungjawab terhadap kenderaan pelanggan. NZ Wheels Setapak beralamat di No. 14, Jalan Usahawan 5, 53300 Setapak, Kuala Lumpur dan boleh dihubungi melalui talian 03-4144 5500. Pusat servis ini beroperasi dari 8.30 pagi hingga 5.30 petang setiap hari kecuali pada Sabtu, hanya dari pukul 8.30 pagi hingga 1 tengahari.