Sime Darby Auto Hyundai (SDAH) kini menganjurkan kempen “Test Drive to You” yang membawakan kepada pelanggan unit pandu uji terus kepada mereka. Caranya mudah; anda buat tempahan untuk sesi yang diinginkan, dan penasihat jualan akan bawa kereta Hyundai kepada anda.

“Kempen ini merupakan satu perkhidmatan ekslusif oleh SDAH bertujuan untuk mendekati pelanggan walaupun di mana mereka berada. Kami mempunyai enam cawangan jualan SDAH di Semenanjung Malaysia yang menawarkan perkhidmatan ini. Mereka yang berhasrat hanya perlu mendaftar minat mereka dan SDAH akan mengaturkan sesi pandu uji terus ke rumah atau pelanggan,” ujar Pengarah Urusan Hyundai-Sime Darby Motors, Low Yuan Lung.

Semua urusan berkenaan pula akan dijalankan mengikut SOP seperti yang telah digariskan oleh kerajaan Malaysia. Ini termasuklah sanitasi permukaan dan juga menjaga jarak sosial ketika sesi ini berlangsung.

Semua kenderaan akan disanitasi sebelum dan juga selepas setiap sesi pandu uji, topeng muka disediakan untuk pelanggan dan juga penasihat jualan, cecair sanitasi tangan untuk semua, pemeriksaan suhu badan (sesi tidak akan diteruskan sekiranya ada individu yang suhu badannya melebihi 37.5 C) serta penasihat jualan akan duduk di kerusi belakang sepanjang sesi memandu.

Cawangan SDAH yang terlibat dengan kempen ini adalah seperti berikut; Ara Damansara, Bangsar, Jalan Klang Lama, Ipoh, Prai di Pulau Pinang dan Skudai di Johor. Promosi terkini termasuk rebat sehingga RM13,000, tertakluk kepada had stok.