Ekspo jualan kenderaan premium anjuran paultan.org, iaitu Premium Auto Car Expo (PACE) akan kembali tahun ini. Ia sekali lagi akan dianjurkan di Pusat Konvensyen Setia City, dari 7 November hingga 8 November 2020 dan menyediakan pelbagai tawaran menarik untuk anda.

Empat jenama baru akan menyertai pameran ini iaitu Hyundai, Ford, Honda Motorcycles dan Triumph Motorcycles, sementara Lexus juga akan kembali di PACE tahun ini. Jenama lain yang terus akan berada di pameran ini adalah termasuk BMW, Harley-Davidson, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, MINI, Volkswagen dan Volvo.

Waktu di PACE, anda akan dapat menikmati pelbagai promosi hujung tahun bukan sahaja untuk kereta baru, tetapi juga yang terpakai, daripada jenama yang terlibat. Maklumat lanjut berkenaan promosi ini akan diumumkan apabila acara semakin hampir.

Sebagai permulaan, 200 pelanggan pertama yang menempah kereta baru di PACE 2020 akan menerima baucar terkumpul RM2,000* daripada penaja kami – RM500 daripada Kuzia Glanz (coating), RM500 daripada V-Kool (penapis haba cermin), RM500 daripada Recaro Kids (tempat duduk kanak-kanak) dan RM500 daripada Ogawa (barangan gaya hidup). Bagi 70 pembeli kenderaan terpakai yang pertama pula, mereka akan menerima baucar terkumpul RM1,000* untuk barangan Recaro Kids dan Kuzia Glanz.

Bukan setakat itu, pelbagai lagi hadiah menarik juga disediakan. Pelanggan yang telah disahkan dapat menyertai cabutan bertuah yang menyediakan 10 hadiah setiap hari daripada Samsung berupa telefon Galaxy Z Flip yang bernilai RM5,588 setiap satu*. Satu lagi pemenang akan menerima hadiah utama percutian untuk dua orang berjumlah RM15,000*!

Memandangkan kita sekarang masih lagi berhadapan dengan pandemik global, kami akan mengambil semua langkah yang perlu untuk memastikan anda selamat. Pengunjung perlu memakai pelitup muka sepanjang masa dan suhu badan akan diambil untuk memastikan ia tidak melebihi 37.4ºC. Anda juga perlu mengimbas kod QR MySejahtera dan mengisi butiran untuk memudahkan pengesanan.

Sebagai tambahan, kami juga akan mengenakan had cuma 1,500 orang di dalam kawasan pameran pada satu-satu masa. Keputusan untuk melaksanakan jumlah yang lebih rendah berbanding 2,500 orang yang ditetapkan sebagai peraturan sekarang adalah bagi memastikan keselamatan pengunjung dan juga pekerja. Apabila berada di dalam, anda perlu mematuhi penjarakan sosial satu meter.

Kanak-kanak berusia bawah 12 tahun dan warga emas melebihi 60 tahun juga tidak dibenarkan masuk. Akhir sekali, kami akan menyediakan cecair pembasmi kuman di kawasan acara, dan pengunjung digalakkan untuk membawa pembersih mereka sendiri dan membasuh tangan secara kerap.

Tahun lepas, 399 buah kenderaan berjaya dijual di PACE, dan secara keseluruhannya ia berjumlah RM91.5 juta. Jumlah ini terdiri daripada 272 kenderaan baru, 87 kenderaan terpakai dan 40 motosikal kuasa tinggi. Dengan peraturan penjarakan sosial sekarang memang agak sukar untuk mencapai semula jumlah itu, tetapi kami tetap akan cuba.

Anda boleh klik di sini untuk maklumat lanjut PACE, dan seperti yang diberitahu sebelum ini, promosi menarik lain daripada peserta akan kami beritahu apabila acara semakin hampir nanti. Sudah rasa teruja? Jumpa anda di sana nanti!

*Untuk kenderaan Volkswagen Passenger Cars Malaysia, sah untuk semua model kecuali Polo, Vento dan Jetta. Untuk Ford Malaysia, sah bagi Ranger Raptor dan Ranger WildTrak sahaja. Tidak sah untuk motosikal BMW Motorrad, Harley-Davidson dan Triumph.