Pengeluar motosikal dari Thailand, GPX Racing melancarkan sebuah model baru di negara gajah putih itu, dipanggil sebagai GPX Rock 110. Bentuknya nampak seperti Honda Dream/EX5 110 tetapi cuma diubah sedikit pada beberapa bahagian supaya tidak nampak betul-betul sama.

Semua lampu model ini menggunakan unit LED, iaitu di depan, belakang dan penunjuk arah, sementara panel meter pula menggunakan unit digital penuh yang dapat memaparkan pelbagai informasi termasuk kedudukan gear dan tahap minyak.

GPX Rock cuma menarik perhatian pengguna dengan warna yang terang dan ranggi, dan ia ditawarkan dalam tiga variasi iaitu Elegance, Racing dan Sport, dengan perbezaan pada jenis rim, warna badan, warna angkup brek serta penyerap hentak di bahagian belakang (sama ada menggunakan jenis gas atau biasa).

Keistimewaan lain yang diketengahkan adalah lencana 3D, ekzos dengan kemasan krom, tempat kunci dengan penutup keselamatan, rak besi di atas fender hadapan serta pemegang tangan belakang. Brek model ini menggunakan jenis cakera di depan dan dram di belakang manakala rantai mempunyai penutup seperti Dream/EX5.

GPX Rock digerakkan oleh enjin satu silinder SOHC 109 cc suntikan bahan api, digabungkan bersama transmisi empat kelajuan dan mempunyai tangki bahan api empat liter. Ia dijual pada harga bermula 35,900 baht (RM4,786) dan diberikan dengan jaminan tiga tahun atau 30,000 km.