Toyo Tyre Malaysia bakal melancarkan secara rasmi tayar berprestasi tinggi Proxes CR1 hari ini – ia akan berlangsung secara maya sebentar lagi pada pukul 9 malam dan anda boleh tonton secara langsung menerusi laman facebook rasmi Toyo Tyre Malaysia dan juga laman Facebook paultan.org.

Drift King Malaysia Tengku Djan Ley Tengku Mahaleel turut akan membuat penampilan istimewa ketika pelancaran tersebut berlangsung, dan beliau akan berkongsi maklum balas peribadinya terhadap tayar Toyo Proxes CR1 berkenaan, yang telah dipasang pada Mercedes-Benz C 230 dan telah dipandu uji di tempat letak kereta Pusat Konvensyen Setia City baru-baru ini.

Selain dari input yang diberikan oleh pemandu profesional ini, acara pelancaran maya interaktif tersebut turut akan menawarkan hadiah untuk pemenang bertuah. Antara hadiah yang ditawarkan termasuk set tayar Toyo Proxes CR1 ini sendiri dan juga 50 kad minyak Petronas yang masing-masing bernilai RM20.

Apa yang perlu anda lakukan adalah menjawab 5 soalan pada video pelancaran. Setelah anda mendapat jawapan, pergi ke laman Toyo Tyres Malaysia dan hantar jawapan anda dalam hanya satu komen di sana. Pemenang akan dipilih secara rawak.