Honda Odyssey generasi kelima telah diberikan facelift pada November lalu di Jepun, dan selepas itu kita dapat melihat lebih banyak aksesori untuknya dikeluarkan. Pakej dari Modulo sudah, dan kini Mugen pula menunjukkan apa yang ditawarkan untuk MPV tersebut.

Untuk bahagian luar, Mugen menyediakan splitter gentian karbon untuk bampar hadapan, serta kemasan pada gril, yang dibuat menggunakan bahan sama. Barangan lain yang disenaraikan dalam katalog adalah seperti kemasan tepi pintu, spoiler belakang dan rim “MDA” yang boleh didapati dalam saiz 18 dan 19 inci.

Jika betul-betul mahukan luarannya lengkap dengan barangan Mugen, anda boleh mendapatkan visor pintu, nat serta pengunci rim, pelindung pembuka pintu gentian karbon cetak, papan nombor plet gentian karbon, skru Mugen serta lencananya. Untuk bahagian dalam pula, Mugen ada menyediakan pelbagai pilihan alas kaki, alas ruang barangan serta pedal jenis sport.

Untuk barangan yang berkaitan dengan prestasi pula, terdapat pad brek “Type Touring”, pelindung tangki minyak brek, minyak brek prestasi tinggi, minyak perawat enjin MT105, minyak enjin 0W20, penutup radiator tekanan tinggi serta pelbagai warna penutup valve cover.

Di Jepun, Odyssey facelift ini ditawarkan dalam pilihan dua enjin iaitu 2.4 liter NA dengan kuasa 175 PS dan 225 Nm tork, serta hibrid i-MMD yang terdiri daripada enjin empat silinder 2.0 liter 145 PS/175 Nm serta motor elektrik 184 PS/315 Nm.