ACE 2021: Kereta terpakai Anshin daripada Mazda bermula serendah RM68,300, keadaan seperti baru

ACE 2021: Kereta terpakai Anshin daripada Mazda bermula serendah RM68,300, keadaan seperti baru

Setakat ini kami sudah menyiarkan banyak promosi kenderaan baru yang akan ditawarkan waktu acara paultan.org Auto Car Expo (ACE) di Pusat Konvensyen Setia City (SCCC) 17 dan 18 April ini. Tetapi sebenarnya, anda juga boleh membeli pelbagai kenderaan terpakai, termasuklah barisan Anshin daripada Mazda.

Jenama Jepun ini menawarkan kereta terpakai bermula serendah RM68,300, menjadikan ia sebagai pilihan yang lebih mampu milik berbanding model baru lain. Lebih daripada itu, kenderaan terpakai ini juga hampir seperti baru kerana ia datang daripada barisan kenderaan syarikat Mazda sendiri, dan dijaga dengan baik. Kesemuanya mempunyai jarak batuan rendah dan bahagian dalamnya serba bersih.

Barisan kereta terpakai Anshin oleh Mazda telah melalui pemeriksaan 111 bahagian, mempunyai sejarah servis penuh dan ditawarkan bersama baki jaminan lima tahun dan servis percuma. Mazda juga menjanjikan kenderaan ini tidak pernah terlibat dalam kemalangan besar, tiada kerosakan rangka dan tidak pernah ditenggelami banjir.

ACE 2021: Kereta terpakai Anshin daripada Mazda bermula serendah RM68,300, keadaan seperti baru

Selain Mazda, ACE juga akan disertai oleh pelbagai jenama lain termasuk Ford, Honda, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Toyota dan Volkswagen. Meskipun acara ini memberi lebih tumpuan kepada jenama biasa, jenama premium juga akan turut serta seperti BMW, Lexus dan MINI. Anda juga berpeluang untuk melihat kereta lumba MSF Racing di situ!

Bagi yang membeli kenderaan baru, terdapat tawaran tambahan kerana paultan.org akan memberikan baucar kombinasi bernilai RM2,550 kepada 200 pelanggan pertama. Ini termasuk baucar DK SCHWEIZER RM650 untuk balutan kulit dalam kenderaan, baucar filem penapis haba cermin RM500, baucar penapis udara Blueair RM500, baucar Dodomat RM300, baucar tempat duduk kanak-kanak Recaro RM300, baucar petrol BHP RM200 dan baucar Shopee RM100.

Selain daripada itu, tempahan yang sudah disahkan juga melayakkan anda untuk menyertai cabutan bertuah yang memberi peluang memenangi hadiah termasuk telefon bimbit bernilai RM2,300 setiap satu dan pakej percutian bernilai RM10,000!

ACE 2021: Kereta terpakai Anshin daripada Mazda bermula serendah RM68,300, keadaan seperti baru

Memandangkan kita masih dalam tempoh pandemik, kami akan mengambil semua langkah berjaga-jaga yang dirasakan perlu untuk memastikan keselamatan semua. Pengunjung diwajibkan memakai pelitup muka sepanjang masa dan bacaan suhu badan akan diambil serta dipastikan berada di bawah 37.4ºC sebelum masuk. Anda juga perlu mengimbas kod QR dan mendaftar melalui aplikasi MySejahtera bagi tujuan memudahkan pengesanan kontak sekiranya perlu.

Sebagai usaha tambahan, semua individu wakil penjual yang ada untuk acara ini akan memakai pelindung muka selain pelitup muka biasa. Semua permukaan sentuhan yang utama, termasuk pada kenderaan yang dipamer serta pandu uji, akan disanitasi secara kerap. Kami akan menyediakan cecair sanitasi tangan di lokasi, dan menggalakkan semua pengunjung untuk membawa cecair mereka sendiri dan juga basuh tangan dengan kerap.

Kami juga akan mengenakan had hanya seramai 1,200 orang di dalam dewan pameran dalam satu-satu masa. Kami mengambil keputusan untuk mengurangkan lagi jumlah berkenaan — berbanding 1,700 orang yang dibenarkan oleh SCCC berpandu kepada 50% orang sebagai pematuhan SOP semasa yang ditetapkan kerajaan — bagi memastikan keselamatan semua. Sebaik memasuki dewan pameran, pengunjung diwajibkan mematuhi panduan jarak sosial selamat. Kanak-kanak di bawah usia 12 tahun dan warga emas berusia 60 tahun tidak akan dibenarkan masuk.

Klik di sini untuk maklumat lanjut berkenaan ACE 2021

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Durrani Sharom

Mempunyai latar belakang yang pelbagai termasuk sebagai pengurus tapak, pemandu van/lori dan pelbagai lagi, Durrani akhirnya masuk ke dalam bidang penulisan automotif lapan tahun lalu. Apa sahaja yang beroda dan berenjin membuatkan beliau teruja dan beliau percaya ‘mesin pengangkutan' ini sepatutnya adalah sesuatu yang mampu memberikan pengalaman menyeronokkan kepada penggunanya.

 
 

Add a comment

required

required