Mazda tidak ketinggalan untuk memberikan tawaran istimewa kepada pelanggan sepanjang pameran ACE 2021 (17 dan 18 April) yang berlangsung di Pusat Persidangan Setia City. Setiap model Mazda yang dibeli akan menikmati sama ada subsidi insurans sebanyak RM1,000 daripada Berjaya Sompo Insurance (BSI) atau dash cam percuma bernilai RM1,350*. Promosi ini sebagai tambahan kepada rebat pengecualian SST, yang menyaksikan pengurangan harga sehingga RM8,090 bagi semua model yang ada.

Mazda juga ada menawarkan kereta terpakai bermula dengan harga serendah RM68,300, menjadikan ia sebagai pilihan yang lebih mampu milik berbanding model baru lain. Keadaan kenderaan terpakai ini juga hampir seperti dan dinilai serta dijaga dengan baik. Kesemuanya mempunyai jarak batuan rendah dan bahagian dalamnya sangat bersih.

Barisan kereta terpakai Anshin oleh Mazda telah melalui pemeriksaan 111 bahagian, mempunyai sejarah servis penuh dan ditawarkan bersama baki jaminan lima-tahun dan servis percuma. Mazda juga menjanjikan kenderaan ini tidak pernah terlibat dalam kemalangan besar, tiada kerosakan rangka dan tidak pernah ditenggelami banjir.

Jika membeli kenderaan ketika ACE 2021, anda berpeluang menikmati hadiah tambahan melibatkan baucar terkumpul bernilai RM2,550 keseluruhannya. Ini termasuk baucar DK SCHWEIZER RM650 untuk balutan kulit dalam kenderaan, baucar filem penapis haba cermin RM500, baucar penapis udara Blueair RM500, baucar Dodomat RM300, baucar tempat duduk kanak-kanak Recaro RM300, baucar petrol BHP RM200 dan baucar Shopee RM100.

Tempahan yang sudah disahkan juga melayakkan anda untuk menyertai cabutan bertuah yang memberi peluang memenangi hadiah termasuk telefon bimbit bernilai RM2,300 setiap satu dan pakej percutian bernilai RM10,000!

Acara ini juga berlangsung dengan tahap pematuhan SOP ketat sepenuhnya seperti yang digariskan oleh kerajaan. Jadi, anda tak perlu risau; sebaik sahaja tiba dilokasi, ikut saja arahan yang telah disediakan dan jaga jarak sosial masing-masing. Selamat membeli-belah.