Edaran Tan Chong Motor Sdn. Bhd. (ETCM) telah pun melancarkan Nissan Flagship Store di platform membeli-belah dalam talian terkemuka, Lazada, sekaligus menawarkan pengalaman membeli mana-mana model Nissan dengan lebih pantas dan mudah.

Sempena dengan jualan 5.5 Lazada, pelanggan kini boleh menempah model Almera 1.0L Turbo, trak pikap Navara, SUV X-Trail atau MPV Serena S-Hybrid dengan yuran tempahan serendah RM250. Dan 55 pelanggan pertama yang membuat tempahan bakal menerima Nescafe Coffee Machine bernilai RM598 secara percuma.

“Kami teruja dapat mengembangkan penjualan model Nissan menerusi Lazada, memudahkan sesiapa yang lebih senang membeli-belah menerusi hujung jari sahaja. Dalam situasi wabak COVID-19 yang mencabar ini, pendigitalisasi lebih pantas digunakan dan kami yakin dengan langkah ini adalah cara lain bagi jenama kami untuk meningkatkan perkhidmatan, sekaligus memberikan tawaran hebat ketika membeli model Nissan baharu menerusi aplikasi digital,” ujar Christopher Tan, Pengarah Pemasaran dan Jualan ETCM.

Model serba baharu Almera 1.0L Turbo kini didatangkan dengan pakej aksesori Urban bernilai RM5,500 dan turut menawarkan Pembiayaan Fleksi pada kadar serendah RM540 sebulan. Sementara Promosi Bagi Penjawat Awam pula menawarkan varian VL bagi model yang sama dengan harga bermula RM71,906.

Manakala bagi Navara 4×4 2.5L Turbo Double Cab pula diberikan rekaan baharu dan lebih radikal dengan pelbagai teknologi yang terbaik dalam kelasnya, termasuklah sistem keselamatan dan ciri bantuan pemandu Nissan Intelligent Mobility. Ia juga menawarkan Pembiayaan Fleksi bernilai serendah RM950 sebulan.

Bagi X-Trail pula, kini ia didatangkan dengan pakej aksesori IMPUL atau Aero Edition yang bernilai RM5,600. Manakala Serena S-Hybrid pula kini ditawarkan dengan servis penyelenggaraan percuma selama tiga-tahun termasuk dengan kos buruh dan alat ganti.