AD: Nikmati kadar faedah serendah 1.88% bagi model baru Volvo melalui pengedar pilihan anda Raya ini

AD: Nikmati kadar faedah serendah 1.88% bagi model baru Volvo melalui pengedar pilihan anda Raya ini

Dalam sekelip mata sahaja, musim Hari Raya Aidilfitri telahpun tiba dan dirayakan. Biasanya, waktu seperti ini diluangkan bersama keluarga dan sahabat handai tercinta, bersua dan bermaafan, bertukar cerita suka duka disamping menikmati hidangan rendang ketupat.

Bagaimanapun, keadaannya berbeza kali ini. Tapi, janganlah terlalu gundah; apa yang jauh di mata, sebenarnya dekat di hati. Tak kira berapa jauh rentang jaraknya, alamilah perjalanan paling selamat dan selesa di musim Raya ini dengan Volvo.

Jika anda ternanti-nanti waktu terbaik untuk membeli sebuah kenderaan baru Volvo, sekaranglah masanya. Dalam tempoh terhad, anda boleh menikmati kadar faedah serendah 1.88%, sah untuk semua model Volvo. Ini tambahan kepada pengecualian cukai SST yang dilancarkan oleh program Penjana oleh kerajaan. Jadi, anda akan dapat berjimat lebih banyak!

Tunggu apa lagi? Kunjungi pengedar Volvo kegemaran anda hari ini! Anda boleh klik pautan ini untuk mengetahui lebih lanjut berkaitan promosi Hari Raya Volvo.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Hazril Hafiz

Berkecimpung di dalam media automotif tempatan sejak 10 tahun lalu, Hafiz mengimpikan sebuah Malaysia dengan jaringan sistem pengangkutan awam yang lebih cekap dan menyeluruh. Tugas terakhirnya sebelum menyertai laman web ini ialah sebagai editor sisipan automotif sebuah akhbar arus perdana.

 
 

Add a comment

required

required