Selepas berjaya menganjurkannya buat pertama kali di Malaysia pada tahun lalu, Art of Speed Malaysia (AOS) sekali lagi diberi kepercayaan untuk mengendalikan Hot Wheels Legends Tour untuk edisi 2021. Bagi mereka yang berminat untuk menyertainya, sukacita dimaklumkan bahawa pendaftarannya sudah pun dibuka sekarang.

Bagi mereka yang masih belum mengetahui, Hot Wheels Legends Tour bukanlah pertandingan mengubahsuai kereta mainan die-cast 3-inci Hot Wheels. Sebaliknya ia adalah pertandingan custom kereta sebenar, di mana kereta yang diisytiharkan sebagai pemenang di peringkat dunia nanti akan diabadikan sebagai kereta Hot Wheels skala 1:64 dan akan dijual di pasaran global.

Bagi mereka yang berminat untuk menyertai Hot Wheels Legends Tour 2021 peringkat Malaysia ini, anda boleh mendaftar secara online pada PAUTAN INI. Segala perkara yang diperlukan untuk pendaftaran berkenaan turut dijelaskan secara terperinci dalam laman berkenaan.

Tarikh tutup pendaftaran adalah pada 8 September 2021. Jadi jika anda rasa kereta ubahsuai anda berpotensi untuk mengharumkan nama Malaysia di peringkat dunia, dan berpeluang untuk menjadi kereta mainan yang direbut oleh kanak-kanak (dan bapak budak) di rak-rak jualan Hot Wheels seluruh dunia, jangan malu jangan segan, daftar segera untuk menyertai Hot Wheels Legends Tour 2021!