KTMB umum pertambahan perkhidmatan untuk KTM Komuter bagi sektor Lembah Klang dan sektor Utara

KTMB umum pertambahan perkhidmatan untuk KTM Komuter bagi sektor Lembah Klang dan sektor Utara

Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) telah mengumumkan perkhidmatan baharu dan lanjutan untuk KTM Komuter bagi sektor Utara dan sektor Lembah Klang.

Untuk KTM Komuter sektor Lembah Klang, ia melibatkan laluan Batu Caves-Pulau Sebang-Batu Caves, bermula Isnin hadapan (25 Julai 2022). Selain itu, terdapat juga tujuh perkhidmatan lanjutan ke/dari stesen Pulau Sebang pada hari bekerja dan satu perkhidmatan lanjutan dari Pulau Sebang pada hari minggu dan hari kelepasan Am.

Manakala bagi KTM Komuter sektor Utara, terdapat setiap satu perkhidmatan tambahan untuk laluan Padang Besar-Butterworth, Butterworth-Padang Besar, Padang Rengas-Butterworth dan Butterworth-Padang Rengas. Semua perkhidmatan tambahan ini bermula esok, 22 Julai 2022.

Bagi mengetahu jadual penuh untuk perkhidmatan tren berkenaan, anda boleh layari laman web rasmi KTM atau menerusi aplikasi MyRailtime.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required