Rapid KL bakal lanjutkan operasi LRT di Stesen Bukit Jalil sehingga jam 1 pagi pada 1 Oktober 2022

Rapid KL bakal lanjutkan operasi LRT di Stesen Bukit Jalil sehingga jam 1 pagi pada 1 Oktober 2022

Rapid KL telah mengumumkan operasi perkhidmatan LRT di Stesen Bukit Jalil akan dilanjutkan sehingga jam 1 pagi pada 1 Oktober 2022. Lanjutan ini bagi menyokong keperluan pengguna untuk menghadiri beberapa acara di sekitar Kompleks Sukan Negara.

Mengikut kenyataan yang dikeluarkan, operasi di stesen-stesen sambungan juga akan turut dilanjutkan bagi membawa penumpang ke destinasi akhir.

“Sehubungan itu, para penguna diminta menggunakan kad TNG untuk kelancaran perjalanan,” kata kenyataan terbabit. Dalam masa yang sama, para pengguna juga boleh mengikuti laman sosial Rapid KL untuk mengetahui makluman lanjut mengenai perkhidmatan pengangkutan awam kendaliannya.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required