Pengeluar motosikal dari China, CFMoto mengumumkan bahawa selain model sedia ada, mereka juga akan membawa model baru, termasuk konsep ke EICMA 2022 yang akan berlangsung 10 hingga 13 November ini. Turut menyertai CFMoto adalah satu lagi jenama khas untuk kenderaan elektrik di bawahnya, iaitu Zeeho.

Model baru CFMoto yang akan diperkenalkan sewaktu acara pameran motosikal Eropah ini adalah sebuah model konsep, yang dipanggil sebagai NK C22. Daripada nama NK itu, kita sudah tahu ia adalah sebuah model naked, dan gambaran awal bentuknya ditunjuk melalui beberapa gambar teaser.

Apa yang boleh dilihat adalah motosikal tersebut menggunakan rekaan yang futuristik, dengan nyalaan lampu LED unik depan dan belakang, tetapan cakera brek berkembar dengan angkup radial di hadapan serta muncung ekzos SC Project berkembar.

Untuk motosikal di bawah jenama Zeeho pula, ia adalah sebuah skuter elektrik konsep yang dipanggil sebagai Magnet. Sama seperti NK C22, spesifikasi teknikal skuter ini juga tidak didedah, tetapi bentuknya ditunjuk melalui gambar teaser.

Memetik ayat yang dikeluarkan bersama teaser tersebut, Zeeho menyatakan ia “lebih daripada sebuah skuter biasa” dan “memecahkan semua peraturan rekaan biasa.” Skuter ini dilihat mempunyai nyalaan lampu berbentuk C di hadapan dan belakang, tempat duduk jenis rata serta skrin digital yang mungkin boleh disambung dengan sistem CFMoto Ride yang akan juga diperkenalkan di acara itu.