ACE 2022: Tawaran istimewa menanti di SCCC hujung minggu ini — tambahan RM50 baucar minyak Petron

ACE 2022: Tawaran istimewa menanti di SCCC hujung minggu ini — tambahan RM50 baucar minyak Petron

Tinggal beberapa hari saja lagi ke acara pameran dan jualan kenderaan Auto Car Expo (ACE) anjuran paultan.org hujung minggu ini, 5-6 November 2022 bertempat du Pusat Persidangan Setia City (SCCC), dari 9 pagi hingga 7 malam.

ACE 2022 turut menerima tajaan bersama daripada Petron, Yinson GreenTech and myTukar, dan akan membawakan pelbagai tawaran istimewa oleh semua jenama yang terlibat, melibatkan juga pelbagai barisan kenderaan. Antara jenama yang bakal membuat penampilan di acara ini ialah Toyota, Nissan, Hyundai, Proton, Perodua dan Subaru serta jenama skuter Royal Alloy.

Beberapa jenama kenderaan premium juga akan turut serta, antaranya Mercedes-Benz (melalui Cycle & Carriage), BMW/MINI (melalui Wheelcorp Premium) dan Volvo (melalui Ingress Swede Automobile).

Pelanggan di ACE 2022 akan menikmati banyak tawaran istimewa, sebagi tambahan kepada tawaran yang diberikan oleh semua jenama terlibat. Dalam jumlah terhad, akan ada juga baucar minyak Petron bernilai RM50 setiap satu bagi 100 pembeli terawal yang membuat tempahan kereta baru.

Selain itu, 200 pelanggan terawal yang membuat tempahan kenderaan baru akan menerima gabungan baucar bernilai RM2,500 yang terdiri daripada baucar RM500 bagi filem penapis haba V-Kool, RM500 bagi baucar Dodomat, baucar RM500 untuk penapis udara Blueair, baucar RM500 Recaro untuk kerusi keselamatan kanak-kanak dan baucar RM500 DK Schweizer bagi balutan kulit kustom untuk ruang dalaman kenderaan.

ACE 2022: Tawaran istimewa menanti di SCCC hujung minggu ini — tambahan RM50 baucar minyak Petron

myTukar juga menawarkan baucar RM1,000 bagi 25 pelanggan pertama yang membuat tempahan kereta terpakai atau trade-in kenderaan mereka menerusi platform berkenaan. Mereka yang trade-in kenderaan akan menerima baucar RM500 masing-masing untuk V-Kool dan Blueair. Sementara 25 lagi pelanggan terawal yang membuat tempahan kereta terpakai akan menerima baucar RM500 untuk Dodomat dan RM500 untuk kerusi kanak-kanak Recaro. Jika anda trade-in kenderaan dan menempah kereta terpakai lain sekaligus, jumlah baucar akan meningkat kepada RM1,500.

Hadiah tidak berakhir di situ. Tempahan kereta baru yang telah disahkan pula akan membolehkan anda untuk layak dalam cabutan bertuah dengan tawaran pelbagai hadiah, termasuk 10 telefon pintar bernilai RM2,300 setiap satu dan hadiah utama terdiri daripada pakej percutian untuk dua orang bernilai RM10,000!

Walaupun dengan peraturan pandemik Covid-19 yang semakin longgar kini, kami masih akan mengambil langkah berjaga-jaga untuk memastikan keselamatan semua orang. Pengunjung adalah digalakkan untuk menggunakan pelitup muka sepanjang masa ketika berada di dalam ruang pameran, dan cecair sanitasi tangan juga akan diletakkan di beberapa tempat di sepanjang acara berlangsung.

Banyak lagi perincian promosi yang akan kami kongsikan daripada jenama-jenama yang ikut serta nanti, jadi teruskan bersama kami. Sementara itu, tandakan kalendar anda untuk 5-6 November 2022 untuk ACE 2022 di SCCC. Jumpa hujung minggu ini!

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Hazril Hafiz

Berkecimpung di dalam media automotif tempatan sejak 10 tahun lalu, Hafiz mengimpikan sebuah Malaysia dengan jaringan sistem pengangkutan awam yang lebih cekap dan menyeluruh. Tugas terakhirnya sebelum menyertai laman web ini ialah sebagai editor sisipan automotif sebuah akhbar arus perdana.

 
 

Add a comment

required

required