Polis Perak beri 50% diskaun saman trafik terpilih pada 15-16 Feb 2023 di Stadium Indera Mulia, Ipoh

Polis Perak beri 50% diskaun saman trafik terpilih pada 15-16 Feb 2023 di Stadium Indera Mulia, Ipoh

Sempena dengan program Hari Bertemu Pelanggan Kerajaan Negeri Perak, Jabatan Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik (JSPT) Kontijen Perak bakal menawarkan pengurangan saman trafik terpilih sebanyak 50% pada 15 hingga 16 Februari 2023. Program berkenaan akan berlangsung di Perkarangan Stadium Indera Mulia, Ipoh dari jam 8 pagi hingga 5 petang.

Menurut JSPT Perak, hanya pembayaran secara tunai sahaja yang akan diterima untuk melangsaikan saman trafik terpilih ini.

Walau bagaimana pun, pemberian diskaun saman ini tidak ditawarkan untuk kesalahan seperti saman lampu isyarat merah, saman menggunakan lorong kecemasan, saman memotong secara berbahaya, saman memotong di garisan kembar, saman Kemalangan, saman Non Compund (NC), saman bicara mahkamah, saman melibatkan lori, saman ubahsuai ekzos dan saman Ops Selamat tahun semasa.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required