Tiada KLCFM dianjurkan Ahad ini, tapi beberapa jalan utama di sekitar KL ditutup untuk acara larian Coway

Jawatankuasa kerja program Pagi Bebas Kenderaan Kuala Lumpur (KLCFM) telah mengumumkan acara berkenaan dibatalkan untuk Ahad ini, 10 September 2023. Pembatalan acara tersebut bagi memberikan laluan kepada penganjuran Coway Run 2023 yang diadakan pada tarikh dan laluan yang sama.

Acara larian Coway Run 2023 ini akan bermula di Dataran Merdeka pada jam 4.30 pagi untuk kategori 21 km half marathon dan pada 6.15 pagi untuk jarak 10 km. Manakala untuk kategori 5 km, terdapat beberapa pilihan masa pelepasannya.

Ini bermakna terdapat beberapa jalan utama di sekitar bandaraya KL akan ditutup pada pagi Ahad ini. Antara laluan yang terlibat ialah Jalan Raja Laut, Jalan Raja Chulan, Jalan Sultan Salahudin, Bukit Tuanku dan beberapa jalan lain yang akan diumumkan penutupannya oleh Polis KL.

Jadi, kalau anda ada urusan di KL pada Ahad ini, sila rancang perjalanan anda dan seeloknya gunakan pengangkutan awam.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required