Penutupan sebahagian Lebuhraya Sultan Iskandar (Lebuhraya Mahameru) pada 7 Okt-6 Nov 2023 – DBKL

Penutupan sebahagian Lebuhraya Sultan Iskandar (Lebuhraya Mahameru) pada 7 Okt-6 Nov 2023 – DBKL

Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) telah mengumumkan penutupan sebahagian Lebuhraya Sultan Iskandar (sebelum ini dikenali sebagai Lebuhraya Mahameru) menghala Jalan Kuching pada 7 Oktober hingga 6 Nov 2023

Ia adalah bagi memberi laluan kepada kerja- kerja pembinaan cerucuk dan tiang ’pier’ yang terlibat dengan pembinaan jambatan dijalankan, kata kenyataan yang dikeluarkan.

Klik untuk besarkan

Justeru, DBKL menasihati agar pengguna jalan raya supaya mematuhi isyarat papan tanda dan arahan polis trafik sebagai panduan dan langkah keselamatan bagi mengelakkan kekeliruan.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai penutupan dan lencongan lalu lintas, bolehlah menghubungi jabatan kejuruteraan awam dan saliran di talian 03-2617 9000 pada waktu pejabat.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required