Alami sendiri Porsche Cayenne baharu di Porsche Centre Pulau Pinang dan Johor Bahru 14-15 Oktober ini

Alami sendiri Porsche Cayenne baharu di Porsche Centre Pulau Pinang dan Johor Bahru 14-15 Oktober ini

Ini adalah peluang untuk anda dekati dan alami sendiri Porsche Cayenne baharu yang dilancarkan minggu lepas, serta pelbagai lagi model Porsche yang lain. Jika berada berdekatan, anda boleh datang ke Porsche Centre Pulau Pinang dan Porsche Centre Johor Bahru.

Kenderaan utiliti sukan (SUV) baharu yang hadir dengan peningkatan ciri standard khas untuk pasaran Malaysia ini akan membuat penampilan pertama di dua Porsche Centre yang disebutkan pada 14 dan 15 Oktober 2023, dari jam 10 pagi hingga 5 petang.

Bersama dengan spesifikasi tempatan yang ditambah baik, kenderaan sports ikonik yang boleh menempatkan lima orang ini juga diperhalusi untuk memberikan lebih ciri mewah dan prestasi, menampilkan penggunaan panel paparan dan kawalan digital, serta teknologi casis baru.

Porsche Centre Pulau Pinang dan Porsche Centre Johor Bahru juga akan memberikan tawaran istimewa yang termasuk potongan 30% untuk barangan rasmi Porsche Lifestyle, serta hadiah eksklusif apabila anda membuat tempahan untuk SUV mewah tersebut pada hujung minggu ini.

Pengunjung juga boleh menikmati pelbagai aktiviti lain untuk seluruh keluarga. Bersaing dengan ahli keluarga atau kawan dalam perlumbaan simulator, atau buat sendiri pewangi kereta anda hujung minggu ini. Tandakan kalendar dan siap sedia untuk pergi lebih jauh bersama dengan Cayenne baharu, 14 dan 15 Oktober ini di Porsche Centre Pulau Pinang dan Porsche Centre Johor Bahru.

Informasi lanjut berkenaan Cayenne baharu di sini.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Durrani Sharom

Mempunyai latar belakang yang pelbagai termasuk sebagai pengurus tapak, pemandu van/lori dan pelbagai lagi, Durrani akhirnya masuk ke dalam bidang penulisan automotif lapan tahun lalu. Apa sahaja yang beroda dan berenjin membuatkan beliau teruja dan beliau percaya ‘mesin pengangkutan' ini sepatutnya adalah sesuatu yang mampu memberikan pengalaman menyeronokkan kepada penggunanya.

 
 

Add a comment

required

required