Lebuhraya LEKAS ditutup sepenuhnya pada 21 Oktober 2023 untuk acara RHB Lekas Highway Ride

Klik untuk besarkan

Untuk pengguna Lebuhraya Kajang-Seremban (LEKAS), ini ada makluman penting buat anda. Lebuhraya LEKAS akan ditutup sepenuhnya pada 21 Oktober 2023 bagi menjayakan acara RHB LEKAS Highway Ride hujung minggu ini.

Acara berbasikal thunan kali ke-lapan ini akan berlangsung pada waktu malam, jadi LEKAS akan ditutup dari jam 5 petang pada 21 Oktober sehingga 4 pagi keesokan harinya (22 Okt). Pengguna LEKAS dari arah Kuala Lumpur ke Seremban, dinasihati menggunakan laluan alternatif sepanjang penutupan tersebut.

Untuk perserta acara, anda boleh parkir kenderaan di Bandar Teknologi Kajang. Tidak dibenarkan parkir di Plaza Tol Kajang Selatan dan kawasan sekitarnya, termasuk di bahu jalan di lebuhraya. Rujuk peta di atas untuk panduan selanjutnya.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required