Jalan Harapan di Seksyen 17, PJ ke Lebuhraya Sprint ditutup hari ini hingga 11 November 2023 – MBPJ

Jalan Harapan di Seksyen 17, PJ ke Lebuhraya Sprint ditutup hari ini hingga 11 November 2023 – MBPJ

Makluman buat penduduk Petaling Jaya, Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) telah mengumumkan laluan susur dari Jalan Harapan di Seksyen 17 ke Lebuhraya Sprint (selepas sekolah dan sebelum Damansara Intan) akan dilaksanakan separa penutupan mulai hari ini (8 November) hingga 11 November 2023. Penutupan tersebut bermula dari jam 8 pagi hingga kerja yang dilaksana selesai.

Penutupan jalan terbabit adalah sebahagian daripada projek pelebaran jalan di sekitar Jalan Harapan. Sila semak peta di atas untuk gambaran yang lebih jelas.

Walau pun Jalan Harapan boleh dikatakan sebagai ‘laluan pintas’ yang popular di kalangan penduduk yang ingin keluar dari PJ, tetapi MBPJ menasihati pengguna jalan raya agar menggunakan laluan alternatif buat sementara waktu ini.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required