Pro-Net jalin kerjasama dengan ChargeSini — perluas rangkaian pengecasan melalui aplikasi Hello smart

Pro-Net jalin kerjasama dengan ChargeSini — perluas rangkaian pengecasan melalui aplikasi Hello smart

Proton New Energy Technology (Pro-Net) selaku pengedar kenderaan smart di Malaysia telah mengumumkan telah memeterai perjanjian persefahaman dengan ChargeSini untuk menyediakan akses rangkaian pengecasan kenderaan EV yang lebih meluas kepada pelanggannya.

Melalui kerjasama ini, rangkaian stesen pengecasan ChargeSini akan disepadukan ke dalam rangkaian pengecasan sedia ada Pro-Net melalui aplikasi Hello smart. Dengan ini, syarikat itu memaklumkan yang liputan pengecasannya akan meningkat daripada 70% kepada 75% di seluruh negara.

Pro-Net juga menambah, kemaskini bagi aplikasi Hello smart akan dilakukan pada suku ketiga tahun ini. Dengan penyepaduan tersebut, pengguna hanya perlu aplikasi Hello smart untuk mengakses semua stesen pengecasan tersebut yang melibatkan empat pengendali berbeza, dengan tiga lagi termasuk oleh Gentari, chargEV dan JomCharge.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Hazril Hafiz

Berkecimpung di dalam media automotif tempatan sejak 10 tahun lalu, Hafiz mengimpikan sebuah Malaysia dengan jaringan sistem pengangkutan awam yang lebih cekap dan menyeluruh. Tugas terakhirnya sebelum menyertai laman web ini ialah sebagai editor sisipan automotif sebuah akhbar arus perdana.

 
 

Add a comment

required

required