Penala kereta eksotik dari Jepun – Liberty Walk – bakal hadir dengan kit badan untuk supercar baharu dari Honda iaitu NSX generasi kedua. Masih lagi belum dihasilkan secara nyata, tetapi imej bayangannya telah pun didedahkan.

Seperti juga Lamborghini dan Ferrari LB Performance sebelum ini, NSX turut akan menerima kit badan lebar, skirt sisi labuh, tambahan lebar pada ruang roda, spoiler dagu hadapan dan diffuser lebih besar serta sistem ekzos yang direka semula.

Untuk melengkapkan NSX Liberty Walk ini, ia turut diberikan sayap belakang lebih lebar, rim berdiameter gergasi serta sistem suspensi yang bakal merapatkan badan supercar hibrid ini hampir ke permukaan jalan. Menurut LB Performance, kesemua komponen berkenaan masih lagi dalam peringkat penghasilan, dibina dengan kebanyakkan materialnya daripada fibre reinforced plastic (FRP) atau gentian-karbon.

Tiada talaan enjin dinyatakan, dan NSX LB Performance masih mengekalkan enjin 3.5 liter V6 turbo berkembar digandingkan bersama tiga motor elektrik yang menghasilkan kuasa keseluruhan 573 hp/646 Nm.