Boon Siew Honda (BSH) telah membuka cawangan BigWing mereka yang pertama di Setapak, Kuala Lumpur. BigWIng adalah satu jenama pusat sehenti motosikal berkuasa tinggi, iaitu berkapasiti 250 cc ke atas, yang lengkap dengan bahagian jualan, servis, alat ganti dan ruang rehat.

Pembukaan BigWing juga adalah satu langkah BSH untuk memberikan servis lebih baik bagi pengguna motosikal berkuasa tinggi di negara ini, dan tiga lagi cawangan akan dibuka dalam tahun ini iaitu di Pulau Pinang, Selangor dan Johor. Dengan rangkaian ini juga, BSH mensasarkan peningkatan 30% jualan motosikal berkuasa tinggi.

Cawangan BigWing di Setapak, Kuala Lumpur ini diuruskan oleh Ee Tiong Motorsports Sdn Bhd, dan terletak di lot kedai yang berkeluasan 5,535 kaki persegi di 384, 386, 388, 390, Jalan Pahang, Setapak, Kuala Lumpur.

Pada masa hadapan, lebih banyak lagi keistimewaan yang akan diberi kepada pelanggan BigWing, dengan antaranya pelanggan diberi kad ahli BigWIng secara percuma. Dengan adanya kad ini, pelanggan dapat menikmati diskaun minimum 10% ke atas alat ganti dan aksesori Honda asli, pakej insuran khas serta khidmat nasihat daripada juruteknik pakar.

Semasa majlis pembukaan BigWing Setapak ini juga, BSH telah mempertontonkan dua buah motosikal baru iaitu X-Adv dan Africa Twin CRF1000L. Dua model ini, bersama CB1000R disasar supaya dapat dilancarkan di pasaran Malaysia menjelang separuh pertama tahun ini. Dua lagi model baru dijangka dilancarkan pada separuh kedua 2018.