Demi menjadikan Honda S660 lebih menarik kepada orang ramai, syarikat itu telah melancarkan satu versi baru Trad Leather Edition di Jepun, yang dijual pada harga 2,275,560 yen (RM85,754) dan akan dipamerkan semasa Tokyo Auto Salon bulan hadapan.

Perubahan gaya yang diberi pada model edisi khas ini tidak menjadikan S660 lebih sporty seperti yang disediakan melalui kit Modulo X, tetapi menjadikannya lebih elegan dan kemas, bermula dengan bumbung yang menggunakan kain berwarna coklat dan rim aluminium istimewa.

Pada bahagian dalam, tempat duduk sports, roda stereng, papan pemuka dan keliling panel instrumen kereta ini dibalut dengan kulit gabungan warna coklat cair dan hitam manakala berhampiran tombol gear terdapat satu lencana yang tertulis “Trad Leather S660”.

Selain daripada itu, model edisi khas ini juga mendapat City-Brake Active System – iaitu satu ciri yang sebelum ini ditawarkan sebagai pilihan tambahan pada varian S660 biasa. Ciri ini diberikan secara standard, tanpa mengira warna luar yang dipilih – ada tiga iaitu British Green, Premium White dan Nighthawk Black.

Tiada perubahan diberi pada bahagian enjin S660 Trad Leather Edition ini, di mana ia masih menggunakan enjin petrol tiga silinder turbo 660 cc yang mampu menghasilkan kuasa 64 hp dan 104 Nm. Kuasa disampaikan ke tayar belakang melalui kotak gear manual enam kelajuan atau automatik CVT.