BMW baru sahaja semalam mendedahkan 2 Series Gran Coupe F44. Tapi, kalau anda rasa ia tidak cukup agresif, ini dia aksesori M Performance Parts yang ada ditawarkan oleh pengeluar Jerman itu, untuk kereta tersebut.

Antara barangan yang termasuk dalam senarai adalah seperti spoiler belakang warna hitam berkilat, yang bukan sahaja memberikan penampilan lebih menarik, tetapi juga membantu pada aspek aerodinamik. Turut ditawarkan adalah muncung ekzos stainless steel, dengan paip luar titanium serta perumah gentian karbon.

Untuk bahagian depan kenderaan, disediakan hiasan gril yang hampir sama seperti pada M235i xDrive, tetapi menggunakan warna hitam berkilat, serta pelindung cermin sisi gentian karbon.

BMW juga ada menyediakan beberapa pilihan set rim, bermula dengan dua unit M Performance 18 inci iaitu Y-Spoke Styling 554 M dan Double-Spoke 556 M Bicolour, manakala untuk saiz 19 inci terdapat rekaan M Performance Double Spoke Styling 555 M. Sistem brek M Performance dengan cakera dan angkup yang lebih besar serta ringan pula menyediakan kuasa brek lebih kuat.

Pada bahagian dalam, pemilik 2 Series Gran Coupe F44 boleh mendapatkan roda stereng M Performance yang dibalut dengan Alcantara berserta tanda merah di tengah dan kemasan gentian karbon, pedal penukar gear gentian karbon pada model transmisi automatik serta lapik kaki dengan tulisan M Performance.

Kalau anda rasa seperti mahukan lebih lagi barangan M Performance, BMW juga ada menyediakan LED yang memancar tulisan di atas tanah apabila pintu dibuka, rantai kunci yang dibuat daripada Alcantara dan gentian karbon, serta beg tayar.