Semasa pameran EICMA tahun lepas, Harley-Davidson telah menunjukkan dua model baru yang dirancang memasuki pasaran pada tahun 2021, iaitu Pan America yang mempunyai ciri adventure/touring, serta Bronx dengan gaya naked streetfighter. Walaubagaimanapun, syarikat itu mempunyai beberapa lagi model baru dalam perancangan yang tidak diberitahu kepada umum.

Dokumen pembentangan khas untuk pelabur syarikat itu yang bertarikh 24 September 2019 telah bocor dalam internet, menampakkan sebuah model cafe racer serta sebuah model flat tracker baru, dan ia dikuatkan lagi dengan pendaftaran paten bentuk motosikal serupa di Eropah yang dijumpai oleh media di sana.

Pada muka surat 55 dokumen pembentangan itu, Pan America dan Bronx ditandakan dengan waktu pelancaran pertama pada tahun 2020, manakala pada tahun 2021 terdapat satu lagi model yang dikategorikan sebagai High Performance Custom. Melihat pula pada muka surat 58, model cafe racer dan flat tracker tersebut diletakkan di bawah kategori High Performance Custom, tetapi tidak mempunyai tanda masa bila ia akan memasuki pasaran.

Dalam dokumen itu juga tidak dinyatakan secara terperinci apa enjin yang akan digunakan pada model baru itu, tetapi daripada gambar, kita boleh melihat ia menggunakan unit v-twin 60 darjah Revolution Max. Walaubagaimanapun, kapasitinya masih tidak diketahui kerana pada Pan America, enjin Revolution Max yang digunakan berkapasiti 1,250 cc manakala pada Bronx pula ia berkapasiti 975 cc.

Selain model-model yang menggunakan enjin pembakaran dalaman ini, dokumen pembentangan itu juga menunjukkan Harley-Davidson mempunyai perancangan memperkenalkan model elektrik lain sebagai tambahan kepada LiveWire, dengan satu untuk kategori Mid Power dan satu lagi Low Power.