Icon Motosports adalah sebuah syarikat pengeluar kelengkapan menunggang yang beroperasi di Oregon, Amerika Syarikat dan terkenal dengan rekaan yang menyerlah. Identiti jenama mereka banyak dikaitkan dengan dunia stunt motosikal serta mereka yang menunggang secara agresif.

Dalam mempromosi produk mereka, Icon juga banyak menggunakan motosikal yang diubah suai sendiri supaya bersesuaian dengan identiti jenama mereka, dan projek terbaru melibatkan sebuah Suzuki Katana. Ini adalah kali pertama Icon memulakan motosikal projek menggunakan asas motosikal baru dari kilang dan hasilnya agak menarik.

Penampilan luar motosikal yang dipanggil Brand New Jack ini menggunakan inspirasi daripada karekter dalam animasi Gundam dari Jepun, dengan terdapat beberapa tambahan panel pada tepi radiator, fork, bawah enjin, belakang serta penghadang angin hadapan.

Bukan setakat penampilan, Icon juga mengubah suai motosikal ini dengan pemasangan suspensi Nitron, tayar Avon, ekzos Leo Vince, kelengkapan pengawal pada bahagian pemegang daripada Driven Racing dan Magura, rim Galespeed serta penyampai bahan api lumba.

Tiada sebarang informasi berkenaan peningkatan bahan api, dan kami menjangkakan ia tidak diusik, bermakna masih lagi menggunakan unit empat silinder sebaris DOHC 999 cc dengan kuasa 150 hp dan transmisi enam kelajuan. Mengenali Icon Motosports yang terlibat dengan banyak aksi stunt, sprocket motosikal ini pastinya telah diubah.