Bersempena dengan acara Bangkok Motor Show yang sedang berlangsung sekarang di Thailand, pengedar motosikal Honda di sana telah melancarkan beberapa buah model termasuklah sebuah skuter yang dipanggil sebagai Lead 125. Harganya bermula 55,500 baht (RM7,381).

Skuter ini menggunakan enjin yang sama seperti Click 125i (bentuk seperti Vario tetapi enjin lebih kecil), iaitu unit satu silinder suntikan bahan api PGM-Fi 125 cc penyejukan cecair 124.88 cc, bersama gabungan transmisi automatik V-Matic.

Walaubagaimanapun, ia menyediakan keunikan tersendiri dengan ruang simpanan bawah tempat duduk yang luas, berkapasiti 37 liter dan boleh memuatkan dua buah helmet pada satu masa. Kemudahan lain yang disediakan adalah seperti cangkuk barangan, tempat mengisi minyak di hadapan serta pengecas USB.

Lampu hadapan skuter ini menggunakan unit LED sementara di bahagian dada terdapat kemasan bentuk V yang bersambung dengan lampu siang serta lampu penunjuk arah. Ada tiga warna yang ditawarkan iaitu putih, merah dan hitam.

Kelengkapan lain pada Lead 125 adalah termasuk brek cakera di hadapan, brek dram di belakang, rim 12 inci di hadapan dan 10 inci di belakang, fork teleskopik, satu penyerap hentak di belakang, tangki bahan api enam liter serta berat keseluruhan 114 kg.