ACE 2021 turut menerima penyertaan daripada Toyota dalam acara pameran dan jualan kereta yang sedang berlangsung selama dua hari di Setia City Convention Centre, Setia Alam.

Menariknya, bagi yang menempah model Vios atau Yaris, Toyota turut menawarkan penjimatan hebat buat anda. Dengan rebat tunai serta aksesori percuma dan termasuk sekali pengecualian cukai SST diambil kira, promosi bagi Vios akan membolehkan anda menikmati penjimatan sebanyak RM7,716, sementara bagi Yaris pula RM7,692.

Bukan itu sahaja, Paultan.org selaku penganjur akan turut memberikan baucar kombinasi bernilai RM2,550 kepada 200 pelanggan pertama yang menempah kenderaan baharu. Ini termasuk baucar DK SCHWEIZER RM650 untuk balutan kulit dalam kenderaan, baucar filem penapis haba cermin RM500, baucar penapis udara Blueair RM500, baucar Dodomat RM300, baucar tempat duduk kanak-kanak Recaro RM300, baucar petrol BHP RM200 dan baucar Shopee RM100.

Selain itu, daripada itu, tempahan yang sudah disahkan juga melayakkan anda untuk menyertai cabutan bertuah yang memberi peluang memenangi hadiah termasuk telefon bimbit bernilai RM2,300 setiap satu dan pakej percutian bernilai RM10,000!

Dan untuk anda yang berkunjung ke ACE 2021, jangan lupa untuk memakai pelitup muka sepanjang masa, gunakan cecair sanitasi tangan dan basuh tangan sekerap yang mungkin. Sebelum masuk ke dewan pameran, pastikan bacaan suhu badan diambil, hanya suhu badan di bawah 37.4ºC sahaja yang akan dibenarkan masuk. Anda juga perlu mengimbas kod QR dan mendaftar melalui aplikasi MySejahtera bagi tujuan memudahkan pengesanan kontak sekiranya perlu.

Malahan kami mengenakan had hanya seramai 1,200 orang di dalam dewan pameran dalam satu-satu masa. Kami mengambil keputusan untuk mengurangkan lagi jumlah berkenaan — berbanding 1,700 orang yang dibenarkan oleh SCCC berpandu kepada 50% orang sebagai pematuhan SOP semasa yang ditetapkan kerajaan — bagi memastikan keselamatan semua. Sebaik memasuki dewan pameran, pengunjung diwajibkan mematuhi panduan jarak sosial selamat. Kanak-kanak di bawah usia 12 tahun dan warga emas berusia 60 tahun tidak akan dibenarkan masuk.