Pusat 3S Toyota baharu dibuka di Cyberjaya – dilengkapi kemudahan baikpulih, cat badan kenderaan

Pusat 3S Toyota baharu dibuka di Cyberjaya – dilengkapi kemudahan baikpulih, cat badan kenderaan

UMW Toyota Motor telah pun merasmikan pusat 3S (jualan, servis dan alat ganti) Toyota baharu di Cyberjaya. Dikendalikan oleh Otomobil Sejahtera (OSSB), pusat 3S ini turut menyediakan kemudahan baikpulih dan mengecat badan kenderaan (pada dasarnya dikategorikan sebagai fasiliti 4S).

Memberikan kemudahan yang diperlukan untuk para pelanggan di kawasan sekitarnya, fasiliti tiga tingkat ini turut menyediakan tujuh petak penyelenggaraan dan ruang lounge untuk pelanggan yang dilengkapi kemudahan WIFi.

“Pusat 3S baharu ini mendekatkan jenama kami dengan para pelanggan. Di mana sahaja mereka berada, kami akan pastikan mereka mempunyai akses yang lancar untuk mendapatkan perkhidmatan kami pada bila-bila masa yang diperlukan,” kata presiden UMW Toyota Ravindran K.

Terletak di 16, Jalan Autoville 2, Cyberjaya, pusat 3S ini dibuka dari jam 8 pagi hingga 5.30 petang pada setiap Isnin hingga Jumaat, manakala hari Sabtu pula beroperasi dari 8 pagi hingga 2 petang.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required