Kuhl Racing mendedahkan kit penggayaan terbaharu bagi Toyota C-HR sebagai suatu penawaran alternatif kepada kit yang dihasilkan sendiri oleh Toyota Racing Development (TRD) dan Modellista sebelum ini. Berdasarkan pendekatan yang sama digunakan bagi model Prius, serta Nissan GT-R Godzilla dan Mazda MX-5, usaha terbaharu ini juga pastinya menepati selera segelintir peminatnya.

Perubahan paling ketara yang dilakukan ialah mengurangkan ketinggian kenderaan, dengan kedudukan yang lebih rendah yang dipadankan dengan roda negative camber. Bampar depan dan belakang turut diberikan sentuhan baharu untuk disesuaikan dengan kit badan khusus berkenaan, dengan bahagian diffuser yang lebih ketara.

Ia turut dilengkapi dengan half spoiler di bahagian belakang; skirting sisi turut menyumbang kepada imej C-HR yang dimodifikasi ini untuk tampil lebih garang. Walaupun nampak seperti sudah lengkap, syarikat berkenaan menyatakan bahawa versi ini masih lagi dalam proses pembikinan, dengan pembaharuan tambahan akan dilakukan awal tahun depan.