OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karnival Toyota GO 2017, yang memulakan siri jelajahnya bulan lalu, akan diteruskan sepanjang Mei. Bulan ini, ia akan berada di tujuh lokasi seluruh negara, termasuk tiga lokasi di Sarawak.

Pengunjung berpeluang untuk mendekati semua model semasa bagi kereta penumpang, SUV, trak pikap serta MPV keluaran Toyota. Ini termasuk sesi pandu uji yang turut disediakan. Acara berkenaan turut akan menjadi pusat sehenti bagi semua pelanggan sedia ada serta pelanggan baru jenama itu.

Wakil penasihat mereka akan berada di lokasi untuk memberikan maklumat serta pakej pembiayaan bagi pinjaman kenderaan, sementara anak syarikat UMW Toyota Motor, TopMark akan menampilkan barisan kenderaan terpakai yang berkualiti dari Toyota serta penilaian bagi urusan trade-in kenderaan.

Pemilik kenderaan Toyota sedia ada pula berpeluang untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang perkhidmatan lain yang ada disediakan oleh syarikat. Ini termasuk pakej CarePlus bagi keperluan servis kenderaan, serta perkhidmatan mengecat semula dan baik pulih profesional yang ada ditawarkan oleh Toyota di Malaysia.

Siri jelajah ini juga menempatkan seksyen khas bagi Kempen Perkhidmatan Istimewa, di mana pemilik boleh membuat pemeriksaan terhadap status beg udara kenderaan mereka. Sekiranya memerlukan penggantian inflator bagi sistem Takata, ia boleh dilakukan di lokasi.

Siri jelajah ini juga akan mempamerkan perlumbaan one-make akan datang, Toyota Vios Challenge, yang akan bermula Ogos nanti. Di lokasi Semenanjung, jentera lumba Vios berkenaan akan turut dipamerkan. Di lokasi terpilih pula, selebriti yang turut sama di dalam festival Toyota Gazoo Racing (TGR) turut akan membuat penampilan.