Pasukan yang melakukan aksi atas motosikal untuk pertunjukan ada banyak di merata dunia, dan ini adalah dari India, ataupun lebih tepat lagi, pasukan Army Service Corps (ASC) Tornadoes. Sebelum ini mereka sudah melakukan banyak pertunjukan dan aksi-aksi tersendiri namun kali ini adalah untuk memecahkan rekod dunia bagi jumlah orang terbanyak atas satu motosikal yang bergerak.

Cubaan ini dilakukan di pengkalan askar udara Bangalore Yelahanka, India dan melalui video ini anda boleh melihat pandangan daripada salah seorang ahli yang berada di atas motosikal itu, serta pandangan dari jauh. Keseluruhannya, 58 orang berjaya dimuatkan atas motosikal Royal Enfield 500 yang digunakan.

Sudah tentu, mereka bukannya semua duduk di atas motosikal tersebut, tetapi satu platform khas disediakan di bahagian tepi motosikal dan kebanyakan daripada mereka berdiri rapat antara satu sama lain. Walaubagaimanapun, motosikal itu masih lagi hanya mempunyai dua tayar dan bahagian tepi tidak mempunyai sokongan lain. Ada waktu anda boleh melihat motosikal itu terhuyung-hanyang cuba mengekalkan keseimbangan.