Kalau sebelum ini kit badan Modellista dan TRD sudah pernah ditunjukkan untuk model C-HR, pasaran Thailand nanti akan dapat satu lagi versi kit GT sebagai tambahan sebagai penghias. Ia direka oleh syarikat tempatan di sana, Faustino dan ditawarkan secara rasmi oleh Toyota Motor Thailand.

Kit C-HR GT ini terdiri daripada kemasan hahagian depan, sisi dan diffuser belakang. Semua komponen tambahan berkenaan datang dalam gabungan warna hitam dan warna badan (putih bagi kereta dalam gambar ini) serta sedikit perincian merah. Diffuser belakang pula datang dengan ekzos paip berkembar palsu, untuk hiasan.

Kemasan dan hiasan tambahan juga dapat dilihat pada bahagian bampar depan, misalnya pada bukaan udara dengan perincian merah yang ada. Rim pula menggunakan jenis yang sama seperti yang ada di Malaysia bagi versi facelift terbaru C-HR.

Toyota Thailand menawarkan pakej promosi bagi kit GT ini; nilai sebenarnya 20,000 baht (RM2,563) dan ditawarkan hanya pada harga 2,000 baht (RM256) dengan pembelian Toyota C-HR. Di Thailand, model berkenaan ditawarkan dengan enjin 1.8 liter untuk dua varian paling rendah dan pertengahan, manakala veri 1.8 hibrid bagi varian pertengahan dan paling tinggi.