Sejak Toyota Supra A90 dilancarkan untuk pasaran, kita sudah melihat pelbagai ubah suai dan kemampuannya untuk berhadapan dengan pemanduan bersemangat. Walaubagaimanapun, kebanyakannya adalah atas jalan berturap.

Video yang dikeluarkan oleh Roby Works ini pula berbeza. Ia menunjukkan pemiliknya membelasah kereta sports yang dibangunkan oleh Toyota bersama BMW ini tanpa rasa kasihan di dalam jalan hutan yang bukan sahaja tidak berturap, malah juga diliputi salji.

Daripada apa yang kami lihat, semua bahagian kereta itu masih lagi dalam keadaan asal tanpa sebarang modifikasi dan catatan batuannya pula baru mencecah sekitar 5,000 km. Walaupun dalam keadaan sebegitu, pemandunya, Kristaps Bluss masih boleh mengawal kereta tersebut tanpa sebarang tragedi.

Kereta ini berkemungkinan dibelasah tanpa rasa kasihan sebegitu disebabkan mereka mahu menanggalkan semua bahagian, dan memulakan projek modifikasi untuk menjadikannya sebuah kereta drift. Jadi, itu mungkin kali terakhir ia dipandu dalam keadaan standard.

Dari kilang, Supra A90 datang dalam pilihan dua enjin iaitu 2.0 liter turbo yang berkuasa 197 PS atau 258 PS, dan 3.0 liter enam silinder dengan kuasa 340 PS antara 5,000 hingga 6,500 rpm dan 500 Nm antara 1,600 hingga 4,500 rpm.