Jenama pakar penala untuk model-model Honda, Spoon Sports telah memperkenalkan jam tangan edisi terhad yang dihasilkan bersama pengeluar jam dari Amerika Syarikat iaitu Meister Watches (MSTR). Jam yang diberi nama Spoon Sports Meister MK3 tersebut dibuat hanya sebanyak 450 unit.

Menurut Spoon, jam ini juga sebenarnya mendapat lesen rasmi dari Honda dan sebab itulah logo ‘H’ krom jenama automotif Jepun tersebut diletak pada kedudukan pukul 12 jam berkenaan, bersama logo skrip Spoon Sports di bawahnya serta jarum dengan satu lagi warna ikonik Spoon selain biru iaitu kuning.

Jam ini dikuasakan oleh 6-hand chronograph Jepun, dan ia kalis air sehingga kedalaman 100 meter. Badan jam berkenaan dibuat menggunakan material logam tahan karat 316L sepenuhnya, bersama cermin kristal mineral tahan calar.

Di belakang, jam ini diberikan penutup yang turut menampilkan logo Honda, Spoon Sports dan MSTR, serta paling penting nombor siri unik yang menandakan ia salah satu dari hanya 450 utas yang dihasilkan.

Spoon Sports Meister MK3 ini disertakan dengan tali saffiano dari material kulit Itali yang mudah untuk ditukar, dalam kemasan kemasan biru dan serlahan benang jahitan putih, bersama logo Spoon Sports di belakang.

Untuk pengetahuan anda, jam ini bukan dihasilkan oleh Spoon Sports Jepun, tetapi Spoon Sports divisi Amerika Syarikat. Jadi untuk membeli jam ini anda perlu ke laman sesawang Spoon Sports USA, dan ia dijual pada harga US$295 atau sekitar RM1.2k.