Sebagai sebahagian daripada kerjasama dengan pengeluar filem Walt Disney Studios Motion Pictures, Nissan telah mengeluarkan tiga buah model Leaf yang diubah suai dengan inspirasi daripada filem animasi A Wrinkle in Time. Tiga Leaf istimewa ini hanya untuk pameran, dan bukannya untuk dijual.

Pengubahsuaian yang dilakukan pada Leaf ini dilaksanakan oleh syarikat pembuat kenderaan khas terkenal Hollywood iaitu Vehicle Effects. Teknologi LED maju digunakan pada kenderaan ini dan ia dapat memberikan kesan grafik lampu menarik seperti dalam filem tersebut.

Tiga Leaf yang diubah suai ini dipadankan dengan tiga karekter yang terdapat di dalam filem tersebut iaitu Mrs. Which, Mrs. Who dan Mrs. Whatsit. Leaf yang berwarna hitam menggunakan elemen rekaan seperti baju Mrs. Which, dengan warna metalik dan krom. Di belakangnya pula terdapat skrin yang boleh memainkan video.

Satu lagi Leaf yang mempunyai corak hadapan seperti batik adalah untuk Mrs. Who, dan juga mendapat inspirasi daripada pakaian watak itu – corak bunga dan bahagian belakang warna biru. Unit terakhir yang lebih kepada warna utama putih adalah inspirasi daripada watak Mrs. Whatsit.

Bukan setakat grafik yang meriah, tiga Leaf ini juga mempunyai skrin sensitif kepada sentuhan yang meliputi bahagian cermin hadapan dan tepi, yang mampu menghasilkan pertunjukan lampu dengan kesan “wrinkle” seperti dalam filem tersebut. Selain itu, kenderaan ini juga mempunyai kamera pengesan haba yang dapat mengesan jika ada orang menghampiri dan kemudian menunjukkan reaksi.