Toyota sekali lagi merangkul gelaran jenama automotif paling dipercayai di Australia, menurut tinjauan Reader’s Digest Most Trusted Brands 2021. Ini merupakan kali ke-16 berturut-turut jenama dari Jepun berkenaan menjuarai carta tersebut menerusi tinjauan di seluruh Australia yang dibuat oleh firma perundingan Catalyst Research.

Menurut Reader’s Digest, pemenang untuk tinjauan ini merupakan jenama yang konsumer rasakan boleh diharap secara konsisten dan bernilai untuk wang tanpa mengira iklim ekonomi. Ia turut menambah bahawa kepercayaan kekal sebagai aspek yang penting dalam masa yang sama satu-satu organisasi itu sentiasa mencari jalan baru untuk membina dan mengekalkan hubungan yang lebih rapat dengan pelanggan mereka.

Naib pesiden jualan dan pemasaran Toyota Australia, Sean Hanley menyatakan bahawa adalah menjadi keutamaan syarikatnya, pekerja dan pengedar untuk memberikan pengalaman pemilikan kenderaan yang terbaik dalam industri.

“Di Toyota, kami sangat bertuah untuk boleh bergerak cepat bagi mengatasi cabaran dan membina kesetiaan pelanggan yang luar biasa. Kami sangat bersyukur kerana ramai rakyat Australia terus meletakkan kepercayaan mereka kepada Toyota bagi memberikan kenderaan dan servis berkualiti, terutamanya dalam masa yang sukar ini,” kata Hanley.