TC Subaru, pengedar utama kenderaan Subaru di Malaysia, telah bekerjasama dengan Maybank untuk memperkenalkan promosi istimewa “Pandu Sekarang, Bayar Kemudian. Twaran ini khas untuk pelanggan Maybank sahaja yang membeli model Forester baharu bermula kini sehingga 31 Disember 2021.

Pelanggan yang layak untuk menyertai promosi ini tidak perlu membayar ansuran bulanan selama 15 bulan sejurus menerima Forester baharu mereka. Walau bagaimanapun, ini bukan bermakna ia adalah 15 bulan ansuranpercuma tetapi melibatkan penangguhan pembayaran dari mula, sesuai dengan slogan promosi “Pandu Sekarang, Bayar Kemudian.” Bayaran ansuran akan bermula selepas 15 bulan, mengikut terma yang dipersetujui dengan pihak bank.

Promosi ini melibatkan semua varian Forester bagi model masa kini, termasuklah 2.0i-L GT Lite Edition, 2.0i-S, 2.0i-S GT Lite Edition, 2.0i-S EyeSight, 2.0i-S EyeSight GT Lite Edition dan 2.0i-S EyeSight GT Edition.

Setiap pembelian didatangkan dengan waranti lima-tahun, 100,000 km termasuk servis percuma Subaru Eco Sterilising In-Cabin 3D Spray bernilai RM1,200, di mana ia menyingkirkan sehingga 99% bakteria dan virus.